Mentor.ba - prva bh. platforma sa ciljem povezivanja samostalnih predavača sa kompanijama na tržištu
+387 61 510 422

GRAFIČKI I WEB DIZAJN

USLUGE GRAFIČKOG DIZAJNA

S.O.R. „Mentor“  nudi uslugu  dizajna članskih  kartica,  certifikata,  cjenovnika, letaka, akreditacija, vizit kartica, brošura, kupona, plakata, naljepnica, etiketa, diploma, čestitki, pozivnica, bookleta i ostalog promotivnog materijala. Cijena se formira u zavisnosti od količine i složenosti posla, a više informacija o cijeni možete dobiti slanjem upita na e-mail: info@mentor.ba

USLUGE WEB DIZAJNA

Svaka ozbiljna i uspješna kompanija danas, u sklopu svog vizuelnog identiteta, ima pažljivo kreiranu i struktuiranu web stranicu na kojoj se mogu naći osnovni podaci o toj kompaniji, kao i  ono čime se kompanija bavi. Stoga,  ukoliko se odlučite za izradu ili redizajn vaše web stranice, kontaktirajte nas. Web stranice kreiramo na danas najpopularnijoj platformi za izradu web  stranica –  Wordpress-u.  Pored izrade web stranica, nudimo vam i mogućnost održavanja web stranica, kao i kreiranja sadržaja na vašoj web stranici.

SOCIAL MEDIA MARKETING MANAGEMENT

Razvoj društvenih mreža, prvenstveno Facebook-a, Twitter-a i LinkedIn-a, koje omogućavaju virtualno druženje i svrstavanje u grupe zajedničkog interesa, kao i međusobnu razmjenu sadržaja i informacija, dovele su kompanije u poziciju da se ponovo bore za već osvojena tržišta. Shodno tome, društvene mreže postale su važan medij za komunikaciju na relaciji  kompanija – ciljano tržište.  Naš zadatak je stvoriti vizualno privlačne profile naših klijenata, koji će, sa posebno odabranim i kvalitetnim sadržajem i informacijama, zadržati postojeće i stvoriti novo, prošireno tržište.

Pored toga, naš zadatak je i da uz pomoć statističkih analiza odaberemo pojedine web lokacije prema njihovom prometu i demografiji. Konačnom analizom tržišta, kreirat ćemo komunikacijsku i medijsku strategiju adekvatnu svakom našem klijentu pojedinačno. Povezivanjem svih navedenih elementa u jednu cjelinu, dobit ćemo marketing kampanju na socijalnim mrežama koja će direktno komunicirati sa krajnjim potrošačima naših klijenata te na taj način postići efikasnost u prodaji kod svakog našeg klijenta.