Mentor.ba - prva bh. platforma sa ciljem povezivanja samostalnih predavača sa kompanijama na tržištu
+387 61 510 422

O nama

S.O.R. „MENTOR“ JE AGENCIJA ZA EDUKACIJU, LIČNO I PROFESIONALNO USAVRŠAVANJE REGISTROVANA 07.04.2015. GODINE U SARAJEVU.
VIZIJA

Naša vizija je biti vodeća Agencija za edukaciju, lično i profesionalno usavršavanje u Bosni i Hercegovini, koja će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja.

Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su kvaliteta, uslužnost, povjerenje, inovativnost, kreativnost, interdisciplinarni pristup i razumijevanje potreba naših kupaca.

MISIJA

Stoga, naša misija je pružati fizičkim i pravnim licima edukaciju, lično i profesionalno usavršavanje kroz kreativan, inovativan i interdisciplinarni pristup, sa posebnim akcentom na kvalitet i prilagođavanje naših edukacija potrebama tržišta.

EDUKACIJA

Naša učionica se nalazi na adresi Branilaca Šipa 21e (Bare – Šip), površine je 90m2, opremljena je sa 14 pari stolica i stolova, te posjeduje svu tehničku opremu potrebnu za izvođenje kvalitetnih nastavnih aktivnosti.

Detaljne instrukcije oko dolaska do učionice će biti poslane nakon izvršenja uplate kojim se potvrđuje prisustvo na jednom od naših seminara/kurseva.